6. jan. 2014

Juli - desember

Like før jul la jeg ut en oppsummering fra de første seks månenedene fra 2013, og nå som desember er ferdig tenkte jeg å dele del 2. Dere kan lese første del her

Ble 17 år. 17 er egentlig ikke et spesielt tall. Når man er 16 kan man ta scooter-lappen, og når man er 18 kan man ta billappen, kjøpe alkohol og komme inn på utesteder. Pluss alle regninger osv osv...... Men som 17-åring skjer det liksom ikke noe nytt... 

Konsert-billetter fikk jeg i bursdagsgave med Malin og Kristina. Konserten tok plass under Moldejazzen, og var med Karpe Diem (hjerte hjerte), Kendrick Lamar, LidoLido og John Legend. Var en sinnsykt kul opplevelse. Jeg var så heldig at jeg fikk sett Karpe i 2012 også, men Kendrick Lamar var syk! For ikke å snakke om LidoLido og John Legend som også gjorde strålende opptredner. 

Oslo -> Sverige -> Halden. I sommerferien dro familien på biltur. Først til Oslo hvor vi var på outlet, deretter til Sverige. Der besøkte vi Liseberg, utrolig morsomt! Og senere kjørte vi tilbake, og tok et stopp i Halden. Vi sov i hytter på disse stendene. Var en kjempefin tur, sett bort i fra at bilruten bokstavlig talt eksploderte rett foran trynet mitt!

Bryllup ble det holdt for min kjære mor og hennes nye mann i august. Kjempefint selskap. 


Startet ny blogg, og med ny blogg mener jeg altså denne. Jeg har hatt mange blogger før, men bestemte meg til slutt for å bytte plattform fra blogg.no til blogspot.

♥ Free motion. I november bestemte jeg og Juni oss for å starte opp vår egen YouTube-kanal hvor vi kunne poste dansevideoer som vi både har lært fra andre, og som vi har koreografert selv. Vi kalte oss Free motion, og den første videoen vi la ut var til All that matters. Utrolig kult at den har fått såppass mange views, selv om dette er den eneste vi har fått lagt ut hittil. Videoen finner du her

♥ Cupfinale mellom Molde og Rosenborg. Utrolig morsom opplevelse; et av de største høydepunktene i år!! Bare opplevelsen av å være både i Oslo før kampen, og selve kampen var helt topp i seg selv, men å vinne i tillegg var helt sykt!


♥ Terminprøve og annet skolestress.. Som alltid er det en hel del å gjøre på skolen før jul. Terminprøve(omtrent det samme som prøveeksamen, bare innenfor mediefag), prøver, innleveringer og alt du kan tenke deg.


♥ Danseshow, som jeg også tok med i forrige oppsummering, er alltid gøy! For det første elsker jeg å opptre, og for det andre elsker jeg dans. Til og med all ventetiden er morsom, men dansingen er selvfølgelig høydepunktet! Temaet for denne gangen var "Movieworld" hvor alle gruppene danset til en bestemt film. Hip hop-gruppa mi danset til Matrix, og jazz-funk grauppa til Pirates of the Caribbean. 


♥ Ferie. Ah, tok ferie med god samvittighet! Hadde gledet meg i flere måneder til jul, og endelig var tiden inne. De første dagene gikk ut på å gjøre ferdig siste rest av juleshoppingen, og ellers har det jo vært både julaften, nyttårsaften, klassefest og vært en del sammen med beste Juni. 

♥ Julaften er alltid koselig. Som jeg har sagt før så er hjertet mitt hos alle som ikke hadde noen å feire jul sammen med. For meg var julaften fin. Jeg var omtringet av familie som jeg er glad i, god mat og pakker. Jula er den beste høytiden i året spør du meg!


♥ Klassefest! Gamleklassen min fra 1-10 klasse har i så lang tid sagt "vi må møtes snart, alle sammen" o.l., og nå tok noen endelig intiativ til å samle en god del av klassekameratene fra barneskolen til fest. Var utrolig gøy! 
♥ Nyttåsaften var fin den også. God mat, spill med familien, og ikke minst fyrverkeri! Og så var året ferdig, og et nytt år begynte... 
12 kommentarer:

 1. AH, herlige bilder fra året som var. :D Ser ut som du har hatt det koselig alt i alt! :D

  SvarSlett
 2. Såg ut som ett bra halvår. Älskar bilderna från sommaren :)

  SvarSlett
 3. Koselig å lese gjennom, du har jo gjort masse!

  SvarSlett
 4. Tack sötnos, så härliga bilder! :)

  SvarSlett
 5. Høres ut som ett supert halvår! ♥

  SvarSlett
 6. Ser ut som om det var noen fine månder :)

  SvarSlett
 7. Ser ut som noen bra måneder der ja;) Masse flotte bilder!

  SvarSlett
 8. The ducks look so nice! Nice selection of photos!
  x
  Stella from a A Shiny Place

  SvarSlett
 9. Ser ut som ett fiiint halvår:D fine bilder ^^

  SvarSlett
 10. hørtes ut som om du hadde et fint halvår!

  SvarSlett
 11. Virker som noen herlige måneder :-D

  SvarSlett
 12. oh the blue dress is gorgeous!♥ lovely photos!:)

  www.lorietta.cz

  SvarSlett