2. jan. 2014

Firework, let your colours burst

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!Hadde dere en fin nyttårsfeiring? Håper på mange ja her. Noen av dere har vel hatt en heidundrende feiring sammen med gode venner... Jeg derimot hadde en koselig kveld hjemme sammen med familien. Det er det som har vært tradisjon for meg på nyttårsaften, men kanskje blir tradisjonen brutt til neste gang? Hvem vet..?
2013 har vært et år fylt med både nedturer og oppturer. Nedturene skal jeg ikke dele for mye på bloggen, men oppturer og fine minner har dere allerede fått sett del 1 fra, og snart kommer del 2 også! Jeg håper at 2014 blir enda bedre, men jeg skal nok ikke komme med klisjéer som "nytt år, ny meg" eller "2014 is time to start over" som alle sikkert har sett totusenogfjorten bilder av allerede. Neida, jeg er fullstendig klar over at selv om det har gått en dag til, så er ikke det som skjedde i 2014 glemt. Likevel tror jeg gjerne på at et nytt år kan føre til forbedringer om du gjør det til dette selv.

Så er det nyttårsforsettene da... Jeg regner med at mange har en hel liste med nyttårsforsetter, mens jeg derimot har egentlig ikke skrevet ned noen. Ting som å trene mer og spise sunt er ikke lengre nyttårsforsetter i mine øyne. Dette kommer av at jeg, og 90% av alle andre, sier dette hvert år, men blir det noe av det? Jadda, den første uka. Nei, om jeg skal ha noe nyttårsforsett er det nok heller å få mer tro på meg selv og bedre selvtillitt, og dansingen kan selvfølgelig alltids forbedres en hel del.

Håper alle sammen får et supert 2014, og alle år som kommer siden.

Hvordan var din nyttårsaften, og har du noen nyttårsforsetter?

10 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder :)
  Jag hade en riktigt fin nyttårsaften i Ski med massa vänner :)
  Jag har heller inte några nyttårslöften. Att träna och försöka äta sunt gör jag för att det är bra för mig, inte för att lova mig något.

  SvarSlett
 2. Så utrolig herlige bilder, håper du koste deg!

  SvarSlett
 3. Fine bilder! njaaa, nyttårsaften var jo grei den :D
  Nei, jeg har nok ingen nyttårsforsetter!

  SvarSlett
 4. ja verkligen! :)
  Var gärna med i min tävling där du kan vinna ett super fint namnarmband! :)
  Kram

  SvarSlett
 5. Så fine bilder. Godt nyttår :)

  SvarSlett
 6. Fantastisk fine bilder! Godt nyttår til deg :)

  SvarSlett