22. des. 2013

Januar - Juni

Hei dere! Jeg tenkte å skrive en oppsummering av året som har gått. Her kommer de seks første månedene, og senere kommer jeg til å poste de seks siste. Her er både store opplevelser som har gitt mange minner, og mindre opplevelser som var fine akkurat der og da. Synes det er så fint å sette meg ned å mimre tilbake og se hva jeg faktisk har opplevd i løpet av året. 

Det første halvåret var nok de månedene som ga mest fine minner, men har nok noen flotte opplevelser fra juli-desember også! 

Fikk endelig iPhone! Hadde en mobiltelefon man så vidt kunne gjøre noe som helst på, så å få en iPhone gjorde hverdagen både enklere og morsommere. Avhengighetsskapende.
Klipte og farget håret mørkt. "Åh, så langt hår du har Andrea!" var en setning som fikk en brå stopper da jeg klipte av meg halve håret i januar. Nytt år, nytt hår. Jeg var utrolig lei av både farge og lengde, og etter at jeg klipte det så det jo en hel del freshere ut også! ♥ Filmet musikkvideo på skolen. Ettersom jeg går medier og kommunikasjon har vi selvfølgelig oppgaver som går på medielivet. Artikler, reportasjer, musikkvideoer, stumfilmer, reklamefilmer, fotooppgaver, plakater... You name it! Vi ble delt inn i grupper og fikk i oppgave å lage musikkvideo. Ettersom vi var den eneste rene jentegruppen var jo Spice girls et morsomt valg. Kan si vi ble passe lei av Wannabe i løpet av denne perioden. 
♥ Jentekvelder. Hadde et par jentekvelder i denne perioden. Det snakker vel for seg selv, så jeg skal ikke gå i dybden på det. 
♥ Shopping i Ålesund. 
 

♥ Fotostudio eller fotoshooter generelt. Det blir det også en del av når man studerer medier og kommunikasjon. Tilbrakte en del tid i fotostudioet på skolen i løpet av de første månedene i 2013. 


♥ Justin Bieber konsert!!! Fikk meg litt av en strålende opplevelse da jeg skulle på et av mine største idols konserter! Jeg hadde da likt Justin i tre år, så å endelig få se han live var helt fantastisk. Alt var bare fantastisk, sett bort i fra paniske omstendigheter da over 20.000 tenåringsjenter skulle ut av arenaen samtidig. 


♥ One Direction konsert!!!! Da jeg trodde jeg ikke kunne få oppleve noe mer magisk enn å se Justin live fikk jeg visst se mine desidert uten tvil favorittgutter på scenen også! Denne dagen, eller dagene, var utrolige. Jeg kan ikke en gang beskrive hvordan det føltes å se disse gutta live da jeg er utrolig stor fan av dem. Neste år har jeg vært så heldig å få billetter til konserten i Danmark! Kan ikke vente... 

♥ Alida(stesøster) konfirmerte seg. Min lille søte stesøster ble visst plutselig ikke så liten lenger! 17.mai. 17. mai-helga var noen fantastisk herlige dager. Med strålende sol, bunader overalt og båttur dagene etter ble helga nydelig. 
♥ Båtturer. Denne henger vel egentlig fint sammen med forrige, men vi har nok hatt en del flere båtturer i tillegg. Like koselig hver gang. 

♥ Danseforestilling er alltid like gøy! Mange fine minner fra denne dagen, samt alle andre dansedager jeg har tatt del av. Morsomt å både danse selv, og også få se så mange dyktige dansere! Junis danseforestilling hadde temaet "MTV awards" som betyr at alle gruppene hadde en artist hver de danset til. Gruppen min danset til Ciara. ♥ Sommerferie. Det er aldri feil å ta sommerferie! Etter mye et helt skoleår hvor alt var nytt var det utrolig deilig å ta sommerferie etter første året på videregående! 

♥ Tur til Lillehammer. Den første ferieturen gikk til Lillehammer sammen med mamma og stesøster. Mamma hadde noen jobbærend der, og da kunne vel vi like så godt være med! Alida har noen koselige slektninger som bor der nede, og da var jo dette en fin mulighet til å besøke dem på også. 7 kommentarer:

 1. great post! (lovely hair! ) :)

  REPOST: please leave a comment, this post got deleted and I lost all comments:( If you'll comment I'll be very grateful! http://simplepromise-simplepromise.blogspot.co.uk/2013/12/christmas-diy_22.html ♡♡♡

  SvarSlett
 2. Virker som noen veldig fine måneder :-)

  SvarSlett
 3. awww, så ut som et flott år ;)

  SvarSlett
 4. så ut som noen herlige måneder!

  SvarSlett
 5. Vilka härliga 5 första månader. Gudars så långt hår du hade innan du klippte dig.

  SvarSlett